О Ф Е Р Т А

      „ПАКС КОРПОРАЦИЯ” ЕООД има удоволствието да предложи на Вашето внимание абонамент за децата на футляра „МИЛИОН ЖЕЛАНИЯ НА МАЛКИТЕ - ГОЛЕМИ ХОРА” – издание на книжен носител, съставен от 12 детски книжки със стихчета и оригинални рисунки за оцветяване.
      Уважаеми абонати,
      Футлярът „МИЛИОН ЖЕЛАНИЯ НА МАЛКИТЕ - ГОЛЕМИ ХОРА” е издание на книжен носител, съставен от 12 детски книжки със стихчета и оригинални рисунки за оцветяване. Илюстрациите и текстовете в книжките взаимно се допълват. Чрез тях всяко дете открива света за себе си. Дава му се възможност да развива своето въображение, да е положително и градивно. Когато бъдат оцветени, илюстрациите оживяват. Затова децата толкова ги обичат.
      Футлярът е подходящ за деца от 5 до 8 години.
      Цената на футляра „МИЛИОН ЖЕЛАНИЯ НА МАЛКИТЕ - ГОЛЕМИ ХОРА” – издание на книжен носител, съставен от 12 детски книжки със стихчета и оригинални рисунки за оцветяване е 32.49 (тридесет и два лева и четиридесет и девет стотинки) плюс 2.92 (два лева и деветдесет и две стотинки) ДДС или 35.41 (тридесет и пет лева и четиридесет и една стотинки) с включен ДДС.

      Футлярът “МИЛИОН ЖЕЛАНИЯ НА МАЛКИТЕ - ГОЛЕМИ ХОРА” се разпространява само чрез абонамент. Тези от Вас, които желаят да се абонират могат да направят това чрез нашите търговски представители в страната или с банков превод по посочената в офертата банкова сметка. Когато абонаментът се извършва чрез банков превод, без да е издадена от нас проформа фактура, след превеждане на сумата, моля изпратете чрез електронна поща на е: pax_pro@abv.bg или писмо попълнения талон за абонамент. Вашият точен адрес и данните от талона за абонамент са ни необходими за своевременното издаване на данъчна фактура, когато това е нормативно регламентирано, както и за навременното изпращане на абонамента, съответно на книжките от изданието.
      Цената е валидна за територията на България за периода от 1.09.2023 г. до 31.03.2024 г.

      ТАЛОН ЗА АБОНАМЕНТ за изданията на “ПАКС КОРПОРАЦИЯ” ЕООД

      * Клиент - физическо лице попълва само необходимите реквизити.

Назад